linkedin

Digitale technologie voor werkplekken en locaties.


HomeRendezvous Dutch

Ons bedrijf

man-2
Message From Our General Manager

Ons doel is om wereldwijd een uitmuntende klantervaring te bieden in de werkplek, hospitality & evenementen markt en dit door middel van onze innovatieve technologie en klantenservice.

Er is wereldwijd een transformatie gaande op vele gebieden en termen als hybride werken, hot desking, planningssysteem zijn gemeengoed geworden.

Bruno

Algemeen Directeur

Welkom bij
NFS Technology

Bij NFS zijn we vereerd om vele prestigieuze internationale klanten te bedienen en hen te ondersteunen bij het optimaal benutten van hun vastgoedinvestering. We leveren ook de geavanceerde technologie die het voor hun personeel gemakkelijk maakt om ruimtes te boeken en vergaderingen te organiseren, en zorgt ervoor dat elke bezoeker zich als een VIP voelt.

Belangrijkste feiten betreffende NFS

1675+

Succesvolle projecten

1800+

Tevreden klanten

40+

Aanwezigheden

80+

Deskundig personeel wereldwijd

Wereldwijde klanten bedienen

NFS in Continentaal Europa

Ons continentaal-Europese kantoor, gevestigd in België, werd in 2021 geopend en de markt in Centraal-Europa voor onze technologische oplossingen blijft snel groeien. Wij bieden ontwikkelings-, implementatie- en ondersteuningsdiensten, rechtstreeks en via een zorgvuldig geselecteerd partnernetwerk. Onze strategische partners zijn proDVX, Microsoft, Tripleplay en Crestron.

Tot onze klanten behoren marktleiders zoals IDC Research, die onze technologie voor vergaderruimte- en bureaubeheer gebruiken om hun ruimtebeheer te stroomlijnen en de samenwerking te verbeteren.

Onze Rendezvous-software is een toonaangevende internationale oplossing voor het creëren van perfecte omstandigheden voor hybride werkplekken en een excellente personeelservaring. We werken met u samen om een best of breed boekingsplatform te leveren, gebaseerd op een API First-aanpak, zodat u eenvoudig kunt integreren met toonaangevende oplossingen in:

indian-page-icon
Digital signage
indian-page-icon
Collaboration
indian-page-icon
Building management
indian-page-icon
Sensors/IoT
indian-page-icon
Data analytics
hybrid-image

Desk Boeking

Onze oplossing voor het boeken van desks geeft uw flexibele medewerkers eenvoudig toegang tot deskboekingen via hun mobiele telefoon, met behulp van een intuïtieve plattegrond om de ruimte te kiezen die ze nodig hebben.

Integratie met deskpanelen en Outlook geeft uw medewerker een gemakkelijk boekingsproces zonder iets aan te raken en zorgt ervoor dat hun agenda altijd synchroon loopt.

hybrid-image

Beheer van vergaderruimtes

De drijvende kracht van elk bedrijf is face-to-face samenwerking. Rendez-vous stelt medewerkers in staat om snel hun vergaderruimtes te boeken met een minimum aan gedoe.

Nu VC-vergaderingen steeds belangrijker worden, maakt onze Rendezvous-oplossing het gemakkelijk om een videoconferentie te organiseren, zelfs op meerdere locaties en tijdzones.

hybrid-image

Beheer van conferentiecentra

Rendezvous Events stelt u in staat om uw hele evenementenbedrijf beter te runnen – van verkoop tot in dienst neming tot facturering.

Integraties met toonaangevende CRM-oplossingen zoals Dynamics en digital signage-oplossingen ondersteunen een winstgevende en efficiënte werking. Onze open API maakt een functieset mogelijk die voorziet in elke operationele en klantbehoefte.

Waarom kiezen voor NFS Technology?

 

Corporate Video

Wij zijn een wereldwijd bedrijf, met technologie die wordt gebruikt door vele internationale bedrijven zoals DLA Piper, Unilever, Fujitsu, Aon en nog veel meer. – Read more.

We zijn trots op een uitstekende servicereputatie met een bekroonde helpdesk die 24/7, 365 dagen per jaar te uwer beschikking staat. Alle klanten hebben een toegewijde accountmanager die erop gericht is om hun implementatie tot een doorslaand succes te maken.

Geloof ons niet alleen op ons woord – bekijk onze succesverhalen van klanten.

We zijn erop gericht om te werken met een aantal zorgvuldig geselecteerde best of breed partners om ervoor te zorgen dat uw investering in vergaderruimte-, locatie- en desktechnologie volledig wordt benut. – Read more.

`

Wat onze klanten zeggen

icon

”Rendezvous was the application of choice for room booking having been successfully used in the US for years. Since the initial global implementation, our scope has expanded and we’ve continued working with NFS to modernise a new building with panel technology and implement hot-desking. The commitment, flexibility and expertise of our consultant has allowed for seamless transitions and I look forward to seeing where this technology takes us in the future.”

client-image

Sharyn El Amir

Senior IS Project Manager

Bryan Cave Leighton Paisner

icon

“We have used Rendezvous very successfully at our locations in South Africa and we are now rolling out to the UK. A great tool to maximise the use of space.”

client-image

Leon James

HR & IT Manager

Investec

icon

“See IDC’s GM Venu Reddy explain how his international company uses Rendezvous for agile working.”

client-image

Venu Reddy

General Manager

IDC

Met wat kunnen wij u van dienst zijn?

Vul vandaag nog het contactformulier in als u meer wilt te weten komen over ons bedrijf of onze oplossingen. We gaan graag een gesprek met u aan.

logo-2

Church Barns,
Ware Road,
Widford, Hertfordshire,
SG12 8RL

logo-2
logo-2
map